Sew along

Sewalong_BrittaUnder våren pågår en stor ”Sewalong” hos SIC Designer i samarbete med vår gästbloggare Britta som står bakom bloggen Modesty by B.

Genom att följa vår blogg kommer du att steg för steg få hjälp med att sy en fin sommarklänning. Nya moment publiceras en gång i veckan och klänningen beräknas vara klar lagom till midsommar. Det är helt gratis att delta!

En sewalong innebär att man tillsammans syr någonting på distans, i det här fallet en klänning. Vi har dock en liten twist! Detta kommer inte bli en klassisk sewalong där alla syr efter samma mönster, vi har en annan plan. Vi vill inkludera så många som möjligt och inte begränsa utbudet av ett särskilt mönsters utseende eller storlekar. Med ett bra grundmönster kan man göra otroligt många olika klänningsmodeller med några enkla förändringar och det är detta vi vill lägga fokus på.

Det här är ett kul sätt att umgås och sy tillsammans, även fast var och en sitter hemma vid sin dator och symaskin.

Under vecka 15-18 förbereder vi oss genom att skaffa mönster och material och vecka 19 är det skarpt läge – då börjar vi sy! Läs mer om upplägget här>>>

Häng med från början, det här blir kul!

Lämna kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s