Falangen på hemligt uppdrag

Jag har tidigare berättat för er om Den Motvilliga Handarbetsfalangen som jag är medlem i. Vi är ett kompisgäng som träffas och stickar och virkar. Vi älskar att få i uppdrag att dekorera eller smycka offentliga platser, men får vi inga uppdrag har vi inga problem med att hitta på egna.
MalmöfestivalenHär kan ni läsa om vad vi gjort >>

Nu har vi fått ett riktigt hedersuppdrag som vi är väldigt glada över. Än så länge är det hemligt så jag kan inte berätta för er vad det är vi ska göra. Här är garnerna som ska användas, inhandlade i Turkiet. En härlig kombination av glansiga, glittriga och håriga nystan. Förutsättningarna för underverk måste anses som mycket goda.

Igår hade vi vårt första möte där vi drog upp riktlinjer och planerade vad som ska göras och vem som ska göra vad. För att fatta rätt beslut behövs god mat och ett glas vin, och efter en effektiv diskussion satte vi igång med stickningen. 1

Här är våra påbörjade alster. Det är kanske inte helt uppenbart vad det ska bli, men håll ut kära vänner, jag lovar att uppdatera er kontinuerligt.

Lämna kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s